Gyakori kérdések

   

  Általános szabályok és kérdések

  Van-e bármilyen korhatár az eszközök használatához?
  4 éves kortól lehet használni a trambulinpark eszközeit. 4 és 5 éves korú gyermekek csak felnőtt felügyelettel mehetnek fel ugrálni. A kísérőnek is jegyet kell váltania.
  Kötelező-e a szülői kíséret kiskorú mellé a parkban a nyílt órákon?
  Csak az 6 éves kor alatti gyermekek mellé kötelező a felnőtt felügyelet. 6.életévét betöltött kisgyermek már önállóan is felmehet az eszközökre.
  Miért kell a regisztráció?
  Az online regisztrációnkat mindenkinek el kell végeznie, aki használni akarja a park eszközeit, ugyanis a park szabályzatai mellett tartalmaz egy felelősségvállalási nyilatkozatot, amit minden vendégünknek el kell fogadnia. 18 év alatti vendégeinket szülőnek/törvényes képviselőnek kell beregisztrálni saját neve alá.
  Mennyivel korábban érdemes a helyszínre érkezni?
  Ha már meg is vásárolták a jegyüket, akkor is érdemes legalább 20 perccel a kezdés előtt a helyszínre érkezni. Így nem érheti Önöket meglepetés, és nyugodt körülmények között hozzá tudnak jutni karszalagjukhoz, zoknijukhoz és át tudnak öltözni.
  Milyen ruhát viseljek az ugrálásnál?
  Sportos, kényelmes ruha ajánlott a trambulinokon való ugráláshoz.
  Miért fontos a trambulinzokni használata?
  A trambulinzoknik egy speciális csúszásgátló réteggel vannak bevonva a talpukon. Ez nem csak segít csökkenteni a balesetveszélyt, hanem növeli a trambulinok használatához kapcsolódó élményszintet is. A zoknit első alkalommal kell kötelezően megvásárolni, utána mindenki hozhatja magával a későbbi ugrálásaira. Más trambulinparkban vásárolt zokni használata nem engedélyezett.
  Van-e lehetőség oktatáson részt venni a Cyberjumpban?
  Jelenleg szervezés alatt van, hogy legyenek oktatások, edzések a Cyberjumpban. Amint beindulnak ezek, facebook oldalunkon és weboldalunkon is tájékoztatjuk vendégeinket. Addig is szakképzett animátorainktól lehet segítséget kérni egy-két trükk elsajátításához
  Van-e létszámlimit a trambulinokon?
  Igen! Óránként maximum 95 főt engedünk fel a trambulinokra ugrálni. A rendszer nem enged több jegyet eladni, így ha ezt a létszámot elérjük, nem tudunk több belépőt kiadni.
  Van-e súlyhatár?
  Igen, van. 110kg-nál nagyobb súllyal rendelkező vendégünk sajnos nem tudja használni az eszközöket.
  Lehetséges-e ételt hozni a parkba?
  A Cyberjumpban nyitvatartási időben lehetőség van a bisztróban ételt és italt vásárolni. Így kintről ételt behozni a parkba nem engedélyezett.
  Mi a teendő, ha elveszít/ott felejt valamit a Cyberjumpban? - Talált tárgyak kezelése
  Rengeteg elvesztett ruhadarabot gyűjtünk össze nap, mint nap a parkban. Ezekről információt kiadni nem tudunk telefonon vagy e-mailen. Vissza kell jönni és a talált tárgyak között meg lehet keresni az elvesztett ruhadarabot. Nagyobb értékű elvesztett tárgyak esetében tudunk információt kiadni (telefon, iratok, pénztárca stb.), de a tárgyat csak ellenőrzés után adjuk ki az érdeklődőnek. Amennyiben valamely eszközünkön veszíti el értéktárgyát, pl. a szivacsgödörben, úgy elkérjük elérhetőségét és a szivacsgödör rendszeres rendberakásakor, ha előkerül a tárgy értesítjük és visszaszolgáltatjuk az elvesztett értéktárgyat.
  Lehet-e felvinni a trambulinokra telefont, videokamerát vagy fényképezőgépet?
  Alapesetben nem engedélyezett, de nem is tiltott ezen eszközök használata a parkban. Ha valaki felviszi a trambulinokra, azt csakis saját felelősséggel teheti meg. Ha a felvitt eszköz megsérül, elveszik vagy ellopják az a tulajdonos felelőssége. Ha a felvinni szándékozott eszköz sérülést okozhat akár emberen, akár az eszközökön, akkor nem fogjuk felengedni. Emellett felhívjuk a figyelmet arra, hogy ilyen eszközök használata közben nagyobb a sérülésveszély, hiszen a használója nem biztos, hogy megfelelően tud koncentrálni a biztonságos ugrálásra.
  Felvihető-e bármilyen sporteszköz a trambulinokra (pl. bounceboard)?
  Csak a trambulinpark személyzete által ellenőrzött és jóváhagyott eszközöket engedjük fel a trambulinjainkra és csakis olyan időszakban, amikor ez nem zavar másokat a játékban.
  Lehet-e kutyát behozni a Cyberjump területére?
  Nem lehet.
  Van-e öltözési, fürdési lehetőség?
  A parkban öltözőket biztosítunk a zavartalan átöltözéshez. Fürdésre lehetőség vendégeink részére nincs.
  El tudom-e zárni az értékeimet, amíg ugrálok?
  A recepción lehet kérni számzáras lakatot, amivel az öltözőben található szekrényeket be lehet zárni. A lakatért 2000 forint letétet kérünk, amit a rendben visszaszolgáltatott lakatért cserébe visszaadunk. A tönkretett vagy elvesztett lakat ellenében a letétet nem tudjuk visszaadni.

   

  Jegyvásárlás, kondíciók

   

  Lehetséges-e helyet foglalni a trambulinparkba vagy csak jegyvásárlásra van lehetőség?
  A jegyet meg lehet vásárolni előre, online vagy a helyszínen egy későbbi időpontra. Jegy nem foglalható vásárlás nélkül.
  Mi történik, ha elkésel a kezdési időpontról?
  Természetesen igyekszünk mindig rugalmasan kezelni a vendégeink kéréseit, ez azonban nem mindig függ a jóindulatunktól. Amennyiben a következő órai induláskor van még hely, át tudjuk rakni a jegyet későbbi indulásra. Ám amennyiben a későbbi időpontban már minden jegy elkelt, nincs lehetőség a módosításra. Ebben az esetben a késve érkező vendégünk később tudja elkezdeni az ugrálást, viszont el kell hagynia az idősáv végén a trambulinokat a többi vendéggel együtt.
  Le tudom-e mondani az időpontomat illetve tudom-e módosítani azt? Ha igen, hogyan?
  Az ÁSZF-nk értelmében jegyvásárlás esetén a pénztártól való távozás utána illetve online rendelést és a vásárlás véglegesítését követően nem lehet elállni. A megvásárolt jegyet/vouchert visszaváltani nem tudjuk, a vételárat sem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben regisztáltál a www.cyberjump.hu oldalon, úgy regisztrált vendégként lehetőséged van a megvásárolt jegy időpontját legkésőbb 48 órával a lefoglalt időpont előtt módosítani és másik időpontot foglalni. Ehhez be kell lépned a saját fiókodba. Időpontot csak a megvett jeggyel azonos feltételekkel és olyan időpontra lehet módosítani, amelyen van szabad hely. pl. 1 órás időpontot 1 órásra, kétórás foglalás esetén kétórás időtartamot lehet újra foglalni. Amennyiben több jegyet vettél egyszerre, úgy a módosítást valamennyi jegyre el kell végezned. Amennyiben a vásárlásod és a foglalási időpont között kevesebb mint 48 óra van, sajnos annak módosítására nincs lehetőség. Az időpontfoglalással kapcsolatos kérdéseid esetén fordulj bizalommal kollégáinkhoz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen!
  Kell-e jegyet váltania a szülőnek, ha csak elkíséri a gyermekét?
  Nem, nem szükséges. Csak azon vendégeinknek kell jegyet vásárolniuk, akik használni szeretnék trambulinjainkat.
  Mit kell tennem, ha nem kapom meg az online vásárolt jegye(i)met? Mi lehet a probléma?
  Az eddigi tapasztalataink alapján a legtöbbször az elgépelt e-mailcím a bűnös. Ezen kívül néhány levelezőrendszer, például a citromail.hu, a vipmail.hu, a gmail.hu (NEM gmail.com!), spamszűrő rendszere nem engedi át a képet (QR kódot) tartalmazó leveleket. Ez sajnos nem tőlünk függ, hanem az e-mail szolgáltató beállításaitól. Érdemes másik e-mailcímmel regisztrálni, hogy ilyen hiba ne történjen. Amennyiben mégis megtörténik és nem érkezik meg a jegye, írjon a vásárlás részleteivel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
  Van-e lehetőség ajándékutalvány vásárlására?
  Igen van. Már online és a helyszínen is lehetőség van későbbi időpontra beváltható voucher vásárlására. Kétféle voucher vásárolható. 1 órás ugrálás 1 fő részére 2500 forintért illetve 2 órás ugrálás 1 fő részére 4500 forintért. A vouchert be lehet váltani online jegyvásárláskor és a helyszínen is. A voucher más típusú jegyre, más termékre vagy szolgáltatásra nem váltható be és vásárlástól számítva 1 évig érvényes. A régi, papír alapú tiszteletjegy/voucher beváltása továbbra is csak személyesen lehetséges a parkunkban.

   

  Csoportok

   

  Csoportok esetében is kötelező az online regisztráció?
  Nem szükséges. A honlapon találhatnak egy letölthető csoportos felelősségvállalási nyilatkozatot. Ezt a nyilatkozatot kell kitölteni a gyermekek adataival és a felnőtt kísérőnek kell aláírnia. A nyilatkozatot a parkba érkezéskor kell odaadni munkatársunknak.
  Kötelező-e mindenki számára a felelősségvállalási nyilatkozat illetve a regisztráció?
  Mindenkinek, aki használni akarja a trambulinpark eszközeit kötelezően le kell adnia egy felelősségvállalási nyilatkozatot, ami csoportok esetében a csoportos felelősségvállalási nyilatkozat.
  A kísérő (tanár) felmehet-e a trambulinokra, ha nem akar ugrálni?
  A kísérők csak abban az esetben mehetnek fel az eszközökre, ha ugráló jegyet váltanak, egyéb esetben a trambulinok mellett tudnak várakozni.
  Van-e lehetőség busszal parkolni a helyszínen?
  Igen. Az ETO Park parkolójában van lehetőség busszal is parkolni.
  Hogyan lehet iskolai- vagy non-profit szervezetek által hozott csoportoknak foglalni jegyet a Cyberjumpba?
  A honlapunkon a csoportok menüpontban található egy “Küldjön üzenetet!” gomb. Erre kattintva tudja lefoglalni e-mailen keresztül a jegyeiket. Fontos, hogy az e-mailben kért adatok legyenek pontosan kitöltve.
  Kísérőnek kell-e jegyet vennie?
  Nem. A kísérőnek, ha nem szeretne ugrálni, nem kell belépőjegyet váltania.
  Mennyire veszélyes a trambulinpark használata?
  A trambulinparkunk a legszigorúbb biztonsági előírások betartása mellett épült és van üzemeltetve. A sérülés veszélye semmivel sem nagyobb, mint más aktív mozgással járó szabadidős tevékenység végzése esetén.
  Milyen fizetési lehetőségek vannak?
  Választható az utalásos fizetési mód vagy a helyszíni készpénzes esetleg bankkártyás fizetési mód.
  Mennyivel előbb érdemes megvenni a jegyeket?
  Ez időszakosan változik. Az iskola év végi időszak hétköznapokon is terheltebb, így érdemes mielőbb lefoglalni és megvenni jegyeiket.
  Milyen időpontra foglalható jegy?
  Mindig egész órakor indulnak a szlotok. Köztes időpontban való indulásra nincs lehetőség.
  Mennyivel előbb érdemes a parkba érkezni?
  Mivel a csoportok becsekkolása és átöltözése is időbe telhet, így javasoljuk, hogy legalább 20 perccel az időpont előtt érkezzenek a helyszínre.

  A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
  Elfogadom