Gyakori kérdések

Összeszedtük a leggyakrabban előforduló kérdéseiteket és itt megtalálhatjátok rá a válaszokat

Általános szabályok és kérdések

4 éves kortól lehet használni a trambulinpark eszközeit. 4 és 5 éves korú gyermekek csak felnőtt felügyelettel mehetnek fel ugrálni. A kísérőnek is jegyet kell váltania.

Csak az 6 éves kor alatti gyermekek mellé kötelező a felnőtt felügyelet. 6. életévét betöltött kisgyermek már önállóan is felmehet az eszközökre.

Az online regisztrációnkat mindenkinek el kell végeznie, aki használni akarja a park eszközeit, ugyanis a park szabályzatai mellett tartalmaz egy felelősségvállalási nyilatkozatot, amit minden vendégünknek el kell fogadnia. 18 év alatti vendégeinket szülőnek/törvényes képviselőnek kell beregisztrálni saját neve alá.

Ha már meg is vásárolták a jegyüket, akkor is érdemes legalább 20 perccel a kezdés előtt a helyszínre érkezni. Így vendégeink nyugodt körülmények között tudnak hozzájutni karszalagjukhoz, zoknijukhoz és tudnak átöltözni.

Sportos, kényelmes ruha ajánlott a trambulinokon való ugráláshoz.

A trambulinzoknik egy speciális csúszásgátló réteggel vannak bevonva a talpukon. Ez nem csak segít csökkenteni a balesetveszélyt, hanem növeli a trambulinok használatához kapcsolódó élményszintet is. A zoknit első alkalommal kell kötelezően megvásárolni, utána mindenki hozhatja magával a későbbi ugrálásaira.

Igen! Óránként maximum 95 főt engedünk fel a trambulinokra ugrálni. Ha ezt a létszámot elérjük, nem tudunk több belépőt eladni.

Igen, van. 110kg-nál nagyobb súllyal rendelkező vendégünk sajnos nem tudja használni az eszközöket.

A Cyberjumpban nyitvatartási időben lehetőség van a büfében ételt és italt vásárolni. Így kintről ételt behozni a parkba nem engedélyezett.

Rengeteg elvesztett ruhadarabot gyűjtünk össze nap, mint nap a parkban. Ezekről információt kiadni nem tudunk telefonon vagy e-mailen. Vissza kell jönni és a talált tárgyak között meg lehet keresni az elvesztett ruhadarabot. Nagyobb értékű elvesztett tárgyak esetében tudunk információt kiadni (telefon, iratok, pénztárca stb.), de a tárgyat csak ellenőrzés után adjuk ki az érdeklődőnek. Amennyiben valamely eszközünkön veszíti el értéktárgyát, pl. a szivacsgödörben, úgy elkérjük elérhetőségét és a szivacsgödör rendberakásakor, ha előkerül a tárgy értesítjük és visszaszolgáltatjuk az elvesztett értéktárgyat.

Alapesetben nem engedélyezett, de nem is tiltott ezen eszközök használata a parkban. Ha valaki felviszi a trambulinokra, azt csakis saját felelősséggel teheti meg. Ha a felvitt eszköz megsérül, elveszik vagy ellopják az a tulajdonos felelőssége. Ha a felvinni szándékozott eszköz sérülést okozhat akár emberen, akár az eszközökön, akkor nem fogjuk felengedni. Emellett felhívjuk a figyelmet arra, hogy ilyen eszközök használata közben nagyobb a sérülésveszély, hiszen a használója nem biztos, hogy megfelelően tud koncentrálni a biztonságos ugrálásra.

Csak a trambulinpark személyzete által ellenőrzött és jóváhagyott eszközöket engedjük fel a trambulinjainkra és csakis olyan időszakban, amikor ez nem zavar másokat a játékban.

A recepción lehet kérni számzáras lakatot, amivel az öltözőben található szekrényeket be lehet zárni. A lakatért 2000 ft letétet kérünk, amit a rendben visszaszolgáltatott lakatért cserébe visszaadunk. A tönkretett vagy elvesztett lakat ellenében a letétet nem tudjuk visszaadni.

JEGYVÁSÁRLÁS, KONDÍCIÓK

A jegyet meg lehet vásárolni előre, online vagy a helyszínen egy későbbi időpontra. Jegy nem foglalható vásárlás nélkül.

Természetesen igyekszünk mindig rugalmasan kezelni a vendégeink kéréseit, ez azonban nem mindig függ a jóindulatunktól. Amennyiben a következő órai induláskor van még hely, át tudjuk rakni a jegyet későbbi indulásra. Ám amennyiben a későbbi időpontban már minden jegy elkelt, nincs lehetőség a módosításra. Ebben az esetben a késve érkező vendégünk később tudja elkezdeni az ugrálást, viszont el kell hagynia az idősáv végén a trambulinokat a többi vendéggel együtt.

Az ÁSZF-nk értelmében jegyvásárlás esetén a pénztártól való távozás utána illetve online rendelést és a vásárlás véglegesítését követően nem lehet elállni. A megvásárolt jegyet visszaváltani nem tudjuk, a vételárat sem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben regisztáltál a www.cyberjump.hu oldalon, úgy regisztrált vendégként lehetőséged van a megvásárolt jegy időpontját legkésőbb 48 órával a lefoglalt időpont előtt módosítani és másik időpontot foglalni. Ehhez be kell lépned a saját fiókodba. Időpontot csak a megvett jeggyel azonos feltételekkel és olyan időpontra lehet módosítani, amelyen van szabad hely. pl. 1 órás időpontot 1 órásra, kétórás foglalás esetén kétórás időtartamot lehet újra foglalni. Amennyiben több jegyet vettél egyszerre, úgy a módosítást valamennyi jegyre el kell végezned. Amennyiben a vásárlásod és a foglalási időpont között kevesebb, mint 48 óra van, sajnos annak módosítására nincs lehetőség. Az időpontfoglalással kapcsolatos kérdéseid esetén fordulj bizalommal kollégáinkhoz a jegy@gyor.cyberjump.hu e-mailcímen!

Nem, nem szükséges. Csak azon vendégeinknek kell jegyet vásárolniuk, akik használni szeretnék trambulinjainkat.

CSOPORTOK

Nem szükséges. A honlapon találhatnak egy letölthető csoportos felelősségvállalási nyilatkozatot. Ezt a nyilatkozatot kell kitölteni a gyermekek adataival és a felnőtt kísérőnek kell aláírnia. A nyilatkozatot a parkba érkezéskor kell odaadni munkatársunknak.

Mindenkinek, aki használni akarja a trambulinpark eszközeit kötelezően le kell adnia egy felelősségvállalási nyilatkozatot, ami csoportok esetében a csoportos felelősségvállalási nyilatkozat.

A kísérők csak abban az esetben mehetnek fel az eszközökre, ha ugráló jegyet váltanak, egyéb esetben a trambulinok mellett tudnak várakozni.

Igen. Az ETO Park parkolójában van lehetőség busszal is parkolni.

A honlapunkon a csoportok menüpontban található egy “Küldjön üzenetet!” gomb. Erre kattintva tudja lefoglalni e-mailen keresztül a jegyeiket. Fontos, hogy az e-mailben kért adatok legyenek pontosan kitöltve.

Választható az utalásos fizetési mód vagy a helyszíni készpénzes esetleg bankkártyás fizetési mód.

A trambulinparkunk a legszigorúbb biztonsági előírások betartása mellett épült és van üzemeltetve. A sérülés veszélye semmivel sem nagyobb, mint más aktív mozgással járó szabadidős tevékenység végzése esetén.

Mindig egész órakor indulnak a szlotok. Köztes időpontban való indulásra nincs lehetőség.

Ez időszakosan változik. Az iskola év végi időszak hétköznapokon is terheltebb, így érdemes mielőbb lefoglalni és megvenni jegyeiket.

Mivel a csoportok becsekkolása és átöltözése is időbe telhet, így javasoljuk, hogy legalább 20 perccel az időpont előtt érkezzenek a helyszínre.