Csoportok

Kedvezményes ajánlataink iskolai csoportoknak

(A fejlécben látható videó a bécsi parkunkban készült)

A Cyberjump trambulin park aktív és élménydús program minden gyerekek számára. Ezért osztálykirándulások és táborok kiegészítő programjának is ajánljuk. Gyermekcsoportjaink részére kedvezményes belépési lehetőséget biztosítunk. A jegyek megvásárlásakor vegyék figyelembe, hogy a helyszínen nem tudunk jegyet visszaváltani. Amennyiben nem tudják a pontos létszámot meghatározni, kérjük, csak annyi jegyet vegyenek meg előre, amennyi biztosan felhasználásra kerül majd! Amennyiben szükséges, a helyszínen lehetőség van a plusz jegyek megvásárlására és a létszámváltozás miatti esetleges árkülönbözet elszámolására.

ISKOLAI, NON-PROFIT EGYESÜLETI CSOPORTOKRA ILLETVE
TÁBOROKRA VONATKOZÓ ÁRAINK:

1 órás ugrálójegy

2.200 Ft/Fő

2 órás ugrálójegy

3.300 Ft/Fő

Ezek az árak kizárólag hétfőtől péntekig tanítási napokon és a nyári szünetben, legalább 20 fős, előzetes foglalás esetén érvényesek!

A Cyberjumpban kötelező a trambulinzokni viselése, melyet a helyszínen tudnak megvásárolni 700 ft/pár áron. Kérjük, ezzel is kalkuláljanak. Akinek már van Cyberjump trambulinzoknija, nem kell újra megvennie.

Bővebb információ és foglalás

Csoportoknál csoportos felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése kötelező! A nyilatkozatot innen tudják letölteni:

Fontos tudnivalók

A kísérők csak abban az esetben mehetnek fel az eszközökre, ha ugráló jegyet váltanak, egyéb esetben a trambulinok mellett tudnak várakozni.