Általános szerződési
feltételek

Jelen általános szerződési feltételek („ÁSZF”) az Elevenpark Kft. („Üzemeltető”) által működtetett Cyberjump Győr Trambulin park (címe: 9027 Győr, Nagysándor József u. 31., „Cyberjump Győr Trambulin park”) igénybevételére és a http://www.gyor.cyberjump.hu/ honlap használatára vonatkozó feltételeket, a felek és a velük érkező további vendégek („Felek”) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

A Cyberjump Győr Trambulin park használatára vonatkozó részletes, gyakorlati és biztonsági szabályokat a Házirend („Házirend”), a Felek személyes adatainak kezelésére vonatkozó rendelkezéseket az „Adatkezelési Tájékoztató” tartalmazza, a kamerákra vonatkozó tájékoztatást pedig a „Tájékoztató kamerák működtetéséről” tartalmazza, amelyek az ÁSZF mellékletét képezik (ÁSZF és mellékletek együtt: „Szerződés”).

I. Fogalmak

 • Üzemeltető: Elevenpark Kft.
 • Cím: 2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet utca 45. Bejegyezve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
 • Cyberjump Győr Trambulin park helyszíne: 9027 Győr, Nagysándor József u. 31.
 • Cégjegyzékszám: 13 09 130348
 • Képviseli: Stefan Rudolf Walter Fritsch
 • E-mail: info@gyor.cyberjump.hu Adószám: 14848285-2-13

Vendég: Az a személy, aki a Cyberjump Győr Trambulin park szolgáltatásait ténylegesen igénybe veszi, kiskorú vendég esetén, a kiskorú személyt felnőtt kísérő vagy törvényes képviselő, valamint aki a Cyberjump Győr Trambulin park szolgáltatásait megrendeli.

Foglalás: Vendég a Cyberjump Győr Trambulin park szolgáltatásait előzetes időpont foglalás alapján veheti igénybe.

Szolgáltatás: A Cyberjump Győr Trambulin park Magyarország legnagyobb területű trambulin létesítménye, a legjobb minőségű játékokkal és eszközökkel. A Vendégek a Cyberjump Győr Trambulin park területén lévő trambulinokat és egyéb ugráló berendezéseket sportolási és szórakozási célra használhatják.

II. A szerződés hatálya, ÉRVÉNYESSÉGE

 1. Felek között a Szerződés a regisztrációval jön létre.
 2. A Szerződés alapján nyújtott Szolgáltatások teljesítésének helye Magyarország, a Cyberjump Győr Trambulin parkban.

III. Regisztráció

 1. A Cyberjump Győr Trambulin parkot kizárólag regisztrált vendégek vehetik igénybe.
 2. A regisztráció során a Vendég az alábbi személyes adatokat köteles megadni: a. vezetéknév, keresztnév, b. születési dátum, c. email cím, d. belépési jelszó. A Vendég egyedi azonosítója (felhasználóneve) az általa a regisztráció során megadott email cím. Kiskorú Vendég hozzáadása esetén meg kell adni a gyermek vezetéknevét és keresztnevét és születési dátumát. Amennyiben a Vendég a megadott gyermek adatai mellé fel szeretné vinni/el szeretné távolítani a gyermek testvérének adatait a Testvér hozzáadása vagy a Testvér eltávolítása gombra kell kattintania. Vendég tudomásul veszi, hogy az adatok megadása a Szerződés teljesítéséhez szükséges.
 3. A regisztrációra az Üzemeltető weboldalán a hu oldalon, a Cyberjump Győr Trambulin parkban lévő regisztrációs portálokon, vagy amennyiben ez nem lehetséges, a helyszínen kitöltött adatlap útján van lehetőség.
 4. Vendég a regisztráció során köteles valós adatokat megadni és tudomásul veszi, hogy a Cyberjump Győr Trambulin parkba történő beléptetéskor Üzemeltető jogosult ezen adatokat ellenőrizni és amennyiben azok nem valósak, a beléptetést megtagadhatja. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a regisztráló Vendéget terheli.Üzemeltető jogosult a hiányos vagy hibás Foglalást visszautasítani, vagy kétség esetén a regisztráló Vendég adatainak valódiságát ellenőrizni.
 5. A regisztráció véglegesítésekor Vendég köteles elfogadni a Adatkezelési Tájékoztatót, a jelen Általános Szerződési Feltéteket és az Egyéni Felelősségvállaló nyilatkozatot. Vendég nyilatkozik továbbá, hogy tudomásul vette és elfogadja a Cyberjump Győr Trambulin parkban csoportos fénykép és videó-felvételek készítését és Üzemeltető általi felhasználását; valamint nyilatkozhat hírlevél fogadására vonatkozóan is.
 6. A regisztráció elküldését követően a rendszer megerősítő e-mailt küld a Vendégnek.

IV. Foglalás, jegyvásárlás szabályai

A – Általános szabályok

 1. A Cyberjump Győr Trambulin parkba csak előzetesen vagy a helyszínen foglalt időpontban lehet belépni. A foglalás nyitva tartási időben egyórás időzónánként történik.
 2. Lehetőség van több időzóna foglalására is. A javasolt használati idő 1-2 óra.

B – Weboldalon történő foglalás és jegyvásárlás

 1. Időpont foglalásakor a http://gyor.cyberjump.hu/ oldalon ki kell választani a jegy típusát (pl. 1 órás és 2 órás jegy, Friday Night Jump, családi jegyek, szülinapi csomagok), az érkező Vendégek számát, a foglalni kívánt napot és időtartamot. Amennyiben az ugráláshoz szükséges zoknit is szeretne vásárolni, a zoknik számát és méretét.
 2. A weboldalon keresztül legfeljebb 30 személy részére foglalható időpont és vásárolható jegy.
 3. Több személyre történő jegyvásárlás és foglalás esetén a foglalást végző Vendég felel a belépőjegy teljes vételárának megfizetéséért, függetlenül a játékban részt vevő személyektől és a közöttük lévő elszámolástól, valamint köteles a lenti D.1. pontban foglalt használati feltételekről a vele érkező Vendégeket tájékoztatni.
 4. A foglalás véglegesítéséhez a regisztrációt és a foglalási adatok megadását követően a Vendég a fizetéshez szükséges további adatokat köteles megadni (teljes név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím), továbbá köteles elfogadni a jelen ÁSZF-t. A feltételek elfogadása a Vendég által regisztrált felhasználói fiókhoz kötődik.
 5. A „Megrendelés véglegesítése” gombra kattintva a rendszer továbblép az OTP SimplePay fizetési oldalára. A fizetés a Cyberjump Győr honlapján feltüntetett bankkártya típusokkal történhet, az OTP on-line kártyaelfogadó terminálján (VPOS) keresztül (SimplePay). Itt a fizetéshez meg kell adni bankkártyán szereplő nevet, a kártya számát, lejárati dátumát és érvényesítési kódját (CVC2 vagy CVV2). A Vendég a bankkártya adatainak megadását követően a „Fizet” gombra kattintva indítja el a tranzakciót.
 6. A sikeres fizetésről az OTP SimplePay oldal e-mailben küld visszaigazolást, ez azonban nem minősül a foglalás visszaigazolásának, erről ugyanis Vendég az Üzemeltetőtől kap visszaigazoló e-mailt.
 7. A bankkártyás fizetés során felmerülő esetleges hibákért Üzemeltető nem vállal felelősséget. Vendég fizetéskor felel azért, hogy jogosult a megadott fizetési mód és eszköz használatára, és hogy a megadott fizetési adatok valósak és pontosak. E-mail cím pontatlan vagy helytelen megadásából fakadó kárért a Vendég felel.
 8. A fizetés befejezését követően a rendszer visszalép a Cyberjump Győr honlapjára, ahol a vásárlás következő adatai láthatóak: SimplePay referenciaszám, Megrendelés azonosító és a foglalás elküldésének időpontja.
 9. Sikeres foglalás és vásárlás esetén az Üzemeltető a foglalás során megadott e-mailcímre visszaigazoló e-mailt küld és megküldi pdf-file formájában a QR kódot tartalmazó belépőjegyet, amely elmenthető, nyomtatható. Amennyiben a Vendég 2 órán belül nem kapja meg a belépőjegyet tartalmazó visszaigazoló e-mailt, és azt a spam-folderben vagy levélszemét könyvtárban sem találja, lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal (https://gyor.cyberjump.hu/elerhetosegeink).
 10. A visszaigazoló e-mail a foglalás visszaigazolásának, azaz a Szolgáltatás teljesítése megkezdésének minősül.
 11. A belépőjegyet a belépéskor fel kell mutatni, ez történhet a nyomtatott jegy bemutatása, vagy a telefonon a jegy (QR kód) beolvasása útján.
 12. A Vendég a vásárlásról kiállított elektronikus számlát 24 órán belül e-mailen kapja meg.
 13. Az OTP SimplePay online fizetési rendszerrel kapcsolatos információkat és biztonsági tanácsokat a Cyberjump Győr weboldalán is elérhető Bankkártyás fizetés tájékoztató tartalmazza.

C – Helyszínen történő foglalás és jegyvásárlás

 1. Lehetőség van a helyszínen, a Cyberjump Győr Trambulin parkban történő jegyvásárlásra is.
 2. A helyszínen a jegytípus kiválasztására és időpont foglalására, valamint a belépőjegy megvásárlására a pénztárnál készpénzes vagy bankkártyás fizetés útján van mód.
 3. Ilyenkor is megfelelően irányadóak a regisztrációra és a használati feltételek (ld. D.1. pont) elfogadására vonatkozó rendelkezések.

D – Beléptetés (Check-in)

 1. A beléptetésnél Üzemeltető jogosult ellenőrizni, hogy teljesülnek-e az alábbi feltételek:
  1. Vendég érvényes QR kóddal ellátott belépőjeggyel rendelkezik.
  2. Vendég regisztrált és ennek során elfogadta az Üzemeltető ÁSZF-t, Házirendjét és Egyéni Felelősségvállaló nyilatkozatot tett.
  3. Vendég kiegyensúlyozott fizikai és mentális állapotban van.
  4. Vendég nem több, mint 110 kg.
  5. Kiskorú Vendég csak aláírásra jogosult vendég által adott felelősségvállalási nyilatkozat alapján léphet be. 10 éves kor alatti Vendégeink esetében fokozottan javasolt a felnőtt szülői kíséret a trambulinok használata közben.
  6. Vendég rendelkezik a használathoz szükséges speciális zoknival.
 2. A Cyberjump Győr Trambulin park kizárólag a fenti feltételek teljesülése esetén használható, ennek hiányában Üzemeltető a beléptetést megtagadhatja.
 3. Több főre szóló jegy esetén a beléptetés előtt a még nem regisztrált vendéget regisztrálni kell.
 4. Amennyiben Vendég a Foglalási időpontról elkésik, és emiatt a játékot csak késve lehet megkezdeni, ez nem érinti sem a befejező időpontot, sem a Szolgáltatási Díj mértékét.
 5. Beléptetéskor Vendég a lefoglalt idősávoknak megfelelő színű karszalago(ka)t kap, amelyeket a Cyberjump Győr trambulin park használata során végig viselnie kell. Ninja Warrior pályát csak 150 cm-nél magasabb vendégeink használhatják, tériszonyos vendégeinknek nem ajánlott, a pálya használata komolyan megviselheti a karokat, kezeket és a felsőtestet.

E – Voucher (ajándékutalvány)

 1. Vendégnek lehetősége van voucher (ajándékutalvány) vásárlására a helyszínen vagy a https://gyor.cyberjump.hu/jegyvasarlas/voucher-vasarlas oldalon keresztül. A megvásárolt voucher-t csak az adott helyszínen lehet felhasználni. A győri Cyberjump oldalán megvásárolt vouchert csak a Cyberjump Győr trambulin parkba érvényes jegyre lehet beváltani.
 2. Online vásárlás esetén az alábbi adatokat szükséges megadni: Név/Cégnév, E-mail cím, Telefonszán, Irányítószám, Város, Cím. A fizetés az OTP Simplepay oldalán keresztül történik, a IV.B pontban foglaltakkal megegyező módon.
 3. Egy megrendeléshez 1 vouchert lehet felhasználni. Amennyiben Vendég több voucherrel is rendelkezik, amit szeretne jegyre váltani, annyi megrendelést kell indítania, amennyi vouchert szeretne felhasználni.
 4. A voucher más típusú jegyre, más termékre vagy szolgáltatásra nem váltható be, készpénzre nem váltható át. Az 1 órás voucher csak 1 db 1 órás ugrálójegyre, a 2 órás vouchert csak 1 db 2 órás ugrálójegyre lehet beváltani.
 5. Az ajándékutalványokat a vásárlástól számított 2 éven belül lehet felhasználni. A lejárt utalványokat Üzemeltető nem váltja be.
 6. Egy utalványt egy alkalommal lehet felhasználni, annak tartalma nem bontható.
 7. Online történő vásárlás esetén a visszaigazolásban kapott QR kódot (több jegy vásárlása esetén QR kódokat) a Vendégnek magával kell vinnie a beváltáshoz.
 8. Az utalványok hétköznapi és hétvégi jegyre is beválthatóak. Amennyiben az utalvány hétköznap kerül beváltásra, a jegytípusból eredő árkülönbözet visszaigénylésére Vendégnek nincs lehetősége.
 9. Az ajándékutalványok típusai:
  1. 1 órás ugrálás 1 fő részére
  2. 2 órás ugrálás 1 fő részére

V. Szolgáltatás díja

 1. A Cyberjump Győr Trambulin park Szolgáltatásait regisztráció után, belépőjegy birtokában lehet igénybe venni. A belépőjegyek típusai, ára és egyéb díjak a https://gyor.cyberjump.hu/arak-nyitva-tartas oldalon találhatóak meg, valamint Cyberjump Győr Trambulin park pénztáránál, és – online foglalás esetén – a foglaláshoz használt weboldalon elérhetőek.
 2. Egyedi kérés, nagyobb csoportok, céges rendezvény, nyereményjáték, kuponos akció stb. esetén az Üzemeltető jogosult a Cyberjump Győr Trambulin park használatának árait eltérően vagy egyedileg meghatározni.
 3. A Szolgáltató a honlapján rögzített jegyárak vonatkozásában fenntartja a mindenkori árváltoztatás jogát. A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák.

VI. Cyberjump Győr Trambulin park használata

A – Házirend betartása

 1. A Vendég a Cyberjump Győr Trambulin park használata során köteles a Házirend szabályait, valamint az adott játékokon feltüntetett előírásokat betartani. A Házirend a http://www.gyor.cyberjump.hu/hazirend/ oldalon érhető el.
 2. A Házirend megszegése esetén az Üzemeltető jogosult a játékot leállítani, és/vagy a szabályszegő Vendéget a Cyberjump Győr Trambulin park területéről díjvisszatérítés nélkül kizárni.
 3. Vendég a jelen ÁSZF elfogadásával vállalja, hogy a Szolgáltatást nem használja más Vendégek zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon harmadik személyek személyiségi és egyéb jogainak vagy jogos érdekeinek megsértésére.

B – Egyéni felelőségvállaló nyilatkozat

 1. Vendég a Cyberjump Győr Trambulin parkban lévő játékeszközöket saját felelősségére használja. Vendég legkésőbb a Cyberjump Győr Trambulin park területére történő beléptetéskor köteles aláírni az „Egyéni felelősségvállaló nyilatkozatot”.
 2. 18 éven aluli kiskorúak esetében az alábbi (legalább 18. életévüket betöltött) személyek valamelyikének kell nyilatkozni:
  • Szülő vagy törvényes képviselő
  • Felügyelő, kísérő
 3. Az Egyéni felelősségvállaló nyilatkozat aláírására az alábbi módon van lehetőség:
  • Online, a regisztráció során vagy azt követően (12 hónapig érvényes)
  • Papíralapú nyilatkozat leadásával (1 belépésre érvényes), a nyilatkozat pdf formátumban elérhető itt, letölthető és nyomtatható.
 4. Kiskorú vendég esetén az őt kísérő felnőtt vagy a szülői felelősségvállaló nyilatkozatot is át kell adni.
 5. A szülői felelősségvállaló nyilatkozat letölthető a www.gyor.cyberjump.hu weboldalról vagy kérhető a beléptetésnél a helyszínen. Amennyiben a kiskorú gyermek egyik szülője már regisztrált, és a regisztráció során kiskorú gyermekét is megnevezte, úgy a regisztrációnál tett egyén felelősségvállaló nyilatkozat hatálya a kiskorú Vendégre is kiterjed.

VII. Szerződésszegés, felelősség

 1. Üzemeltető minden ésszerű erőfeszítést megtesz a Szolgáltatás biztonságos és előírásoknak megfelelő működtetése érdekében, de nem felel azon veszteségekért vagy kárért, amelyet a Szolgáltatást biztosító rendszer meghibásodása, vagy egyéb elégtelensége okozott.
 2. A Felek kifejezetten kizárják Üzemeltető felelősségét a Ptk. 6:143. § (2) bekezdése szerinti károkért, tekintet nélkül arra, hogy e károkat az Üzemeltető szerződésszegéssel, vagy szerződésen kívül okozhatja. Jelen felelősségkorlátozás nem érinti a szándékosan okozott, továbbá emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősséget (Ptk. 6:152. §), valamint a szándékosan okozott, továbbá az emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító károkozásért való felelősséget (Ptk. 6:526. §).
 3. Üzemeltető nem felel a Szolgáltatás és/vagy a foglalásra és belépőjegy vásárlásához használható online felületek hibamentes és zavartalan működéséért, ugyanakkor jogosult ezek fejlesztése, módosítása, karbantartása érdekében adott oldalt vagy akár Cymberjump Győr Trambulin park működését szüneteltetni.
 4. Vendég a Szolgáltatást kizárólag saját felelősségére használhatja. Üzemeltető különösen nem felel más vendég magatartásáért.
 5. Üzemeltető az öltözőkben lakattal zárható szekrényeket helyezett el, melyben a Vendégek tárolhatják a Cyberjump Győr Trambulin parkba behozott értékeiket. Üzemeltető felelőssége kizárólag azokban a dolgokban bekövetkezett károkért áll fenn, amelyeket a Vendég a zárható öltözőszekrényben helyezett el és amely tárgyat a látogatók ezen intézménybe rendszerint magukkal szoktak vinni. Üzemeltető mindennemű felelősséget kizár a máshol elhelyezett tárgyakban bekövetkezett károkért. (Ptk. 6:371. §)
 6. Üzemeltető jogosult a Vendég foglalását indokolt esetben visszautasítani, így különösen valótlan, vagy hiányos adatok megadása, illetve a Szolgáltatás igénybe vétele során vagy a belépőjeggyel történő bármilyen visszaélés esetén.
 7. Amennyiben feltételezhető, hogy Vendég a Cyberjump Győr Trambulin park berendezéseit nem használja szerződésszerűen Üzemeltető jogosult a Cyberjump Győr Trambulin park használatát azonnali hatállyal megtiltani és Vendéget kitiltani. Indokolt esetben vagy Vendég erre irányuló kifejezett kérésére az Üzemeltető ilyen eseményről jegyzőkönyvet vesz fel.
 8. A Vendég nem sértheti a foglalásra és belépőjegy vásárlásához használható online felületek biztonságát. Ilyen magatartás polgári és büntetőjogi szankciókat vonhat maga után. Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy nem használ semmilyen olyan eszközt, szoftvert vagy eljárást, amellyel megzavarja vagy megkísérli megzavarni a foglalásra és belépőjegy vásárlásához használható online felületek rendeltetésszerű működését, vagy bármely, az Üzemeltető honlapján folytatandó tevékenységet.
 9. A Vendégek teljes kártérítési kötelezettséggel felelnek a Cyberjump Győr Trambulin park játékainak és berendezéseinek szabályos és rendeltetésszerű használatáért. Üzemeltető kizár minden, a Cyberjump Győr Trambulin park szakszerűtlen vagy jogszerűtlen használatából eredő kárért való felelősséget. Ezek és/vagy a díszlet megrongálása esetén a Vendég kötelessége az okozott kárt (anyagi kár és késedelemből eredő veszteség) a károsult részére megtéríteni.
 10. Vendég köteles teljes mértékben helytállni minden a Vendég felróható magatartásával vagy mulasztásával összefüggésben a Cyberjump Győr Trambulin park használata során harmadik személynek okozott kárért. E kártalanítási kötelezettsége kiterjed bármely természetű vagy fajtájú követelésre, költségre, ami bármely igényből, hiányból, kárból, perből vagy más hatósági eljárásból, ítéletből vagy határozatból, eljárási költségből és ügyvédi költségből ered.
 11. Felelősségbiztosítás-technikai okokból esetleges kárigényt egyrészt azonnal a helyszínen be kell jelenteni, jegyzőkönyv – a személyzettel együtt való – felvétele mellett; másrészt a kárigényt 6 hónapon belül írásban nevesíteni és számszerűsíteni kell.

VIII. Adatkezelés

 1. Vendég tudomásul veszi, hogyÜzemeltető a Vendég Szolgáltatással összefüggésben átadott vagy megismert adatait az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeli, valamint kijelenti, hogy az átadott személyes adatok vonatkozásában (játékban részt vevő harmadik személyek személyes adatai is) rendelkezik az érintettek hozzájárulásával.
 2. A weboldalon történő foglalás és online jegyvásárlás során „Megrendelés véglegesítése” fülre kattintva Vendég tudomásul veszi és elfogadja, hogy az Elevenpark Kft. (2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet utca 45.) által a https://www.gyor.cyberjump.hu felhasználói adatbázisában tárolt következő személyes adatait átadja az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.
 3. Vendég tudomásul veszi, hogy Üzemeltető a Cyberjump Győr Trambulin park területén kamerákat helyezett el, elektronikus megfigyelés céljából a Cyberjump Győr Trambulin park bejáratánál elhelyezett tájékoztatóban foglaltak szerint és az ugyanott található alaprajzon feltüntetett helyeken.
 4. Vendég a regisztráció során és a Cyberjump Győr Trambulin parkba történő belépéssel (ráutaló magatartással) hozzájárul ahhoz, hogy Üzemeltető a Cyberjump Győr Trambulin park területén csoportos fotókat, csoportos vagy pásztázó jelleggel készített videókat készítsen és azokat az Üzemeltető online (honlap, facebook, instagram, youtube, google+) felületein felhasználhassa.
 5. Hozzájárulás (feliratkozás) esetén Üzemeltető a Vendég regisztráció során megadott e-mail címére az Üzemeltető rendezvényeiről, akcióiról és érdekességekről hírlevelet küld.

IX. Szerződés módosítása

 1. A regisztrált Vendég a Szolgáltatás megvásárlását követően a Foglalási időpontot megelőző legkésőbb 48 órán belül jogosult a megvásárolt jegyek vonatkozásában és azonos feltételekkel a Foglalási időpontot módosítani és a rendelkezésre álló szabad időpontok közül új időpontot kiválasztani. Kizárólag a Foglalási időpontot lehet módosítani, jegyet voucherre átváltani és annak típusát, illetve időtartamát megváltoztatni nem lehet. A Foglalási időpontot megelőző 48 órán belül a Foglalási időpontot módosítani már nem lehet.
 2. A Foglalási időpontot kizárólag az a Vendég módosíthatja, akinek a felhasználói fiókjában van a jegy (aki a jegyet megvásárolta). A Vendég az időpontot a www.gyor.cyberjump.hu oldalon, a felhasználói fiókjában tudja módosítani a megrendelései között.
 3. További jegyeket vásárolni a Foglalási időpont módosításával egyidejűleg nem, csak külön az online jegyáruházban lehetséges.
 4. Az a Vendég, aki a helyszínen, regisztráció nélkül vásárolta meg a jegyét, vagy személyesen a helyszínen vagy a jegy@gyor.cyberjump.hu e-mail címre történő levél küldésével tudja a Foglalási időpont módosítását kérni a Foglalási időpontot megelőző legkésőbb 48 órán belül.
 5. Tekintettel arra, hogy Felek között a jelen ÁSZF alapján létrejött jogviszony adott napon adott időtartamban történő játékra jön létre, Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen Szerződésben foglalt rendelkezéseket, a Cyberjump Győr Trambulin park működésére, használatára, nyitva tartására és a belépés feltételeire és díjaira is kiterjedő mértékben a jövőre nézve egyoldalúan módosíthassa. Ilyen módosítás a már megvásárolt belépőjegyekre és Szolgáltatásokra nem terjed ki.
 6. Üzemeltető az ÁSZF és a Szolgáltatás, és a belépőjegyek árának változását a weboldalán teszi közzé.

X. Elállás, a szerződés megszűnése

 1. Vendég a megvásárolt jegyet nem válthatja vissza, tekintettel arra, hogy Üzemeltető a jelen ÁSZF alapján olyan szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatást nyújt, amely a jegy vásárlásakor meghatározott teljesítési határnapot és pontos idősávot foglal le. Jelen rendelkezés alkalmazandó a fogyasztónak nem minősülő vendégek valamennyi, a fogyasztók esetén pedig a Cyberjump Győr Trambulin park pénztárában foglalt időpontokra vett jegyekre.
 2. Fogyasztónak minősülő Vendéget, amennyiben a Szolgáltatást és a belépőjegy árát online, a Cyberjump weboldalán vagy külső értékesítő útján vásárolta meg, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) l) pontja alapján szintén nem illeti meg elállási jog és felmondási jog tekintettel arra, hogy a jelen Szerződés olyan szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés, amely esetében a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot (foglalási időpont) kötöttek ki.
 3. Amennyiben a szolgáltatás valamilyen okból kimarad, a Cyberjump Győr Trambulin park (http://www.gyor.cyberjump.hu/) honlapján, a regisztrált Vendégeket pedig lehetőség szerint e-mailen is értesítjük erről, és a jegyek visszaváltásának, további felhasználásának lehetőségéről.
 4. A Szolgáltatás foglalásával és jegy vásárlásával együtt vásárolt zokni adásvételétől kizárólag a fogyasztónak minősülő Vendégek jogosultak elállni a X.2. pontban hivatkozott Kormányrendelet 20. § rendelkezései értelmében.

XI. Panasz, Vitarendezés, illetékességi kikötés

 1. A Vendég szóbeli panaszt tehet, melyet az Üzemeltető azonnal megvizsgál. Ha a Vendég a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, az Üzemeltető a panaszról és álláspontjáról jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben a Vendégnek átad, telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén legkésőbb a XI.2. pontban foglalt érdemi válasszal egyidejűleg megküld a Vendégnek. Üzemeltető és Vendég jogvitáikat elsődlegesen peren kívül, egyeztetés útján rendezik.
 2. Üzemeltető és a Vendég közötti jogvita esetén panasz az Üzemeltető info@gyor.cyberjump.hu e-mail címén vagy a postacímén tehető írásban, melyet az Üzemeltető kivizsgál, és ennek eredményéről legkésőbb 30 napon belül elektronikus üzenetben vagy postai úton írásban tájékoztatja a Vendéget. Vendég a válasz kézhezvételétől számított 8 napon belül jogosult írásban egyeztetést kérni az Üzemeltetőtől, amennyiben az Üzemeltető tájékoztatásában írtakat nem fogadja el. Ha az egyeztetés, a Vendég erre vonatkozó kérésének az Üzemeltető általi kézhezvételét követő 14 nap alatt nem vezet eredményre, úgy Vendég bírósághoz más hatósághoz, vagy békéltető testülethez fordulhat.
 3. Fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatra vonatkozó Magatartási Kódex megismerhető itt: MKIK Etikai Kódexe: https://mkik.hu/az-mkik-etikai-kodexe.
 4. Fogyasztói jogvita esetén Vendég jogosult a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testülethez fordulni. A békéltető testületek székhelye, telefonos és internetes elérhetőségei, valamint levelezési címük a https://bekeltetes.hu/udvozlo weboldalon érhető el.
 5. Fogyasztói jogainak megsértése esetén Vendég panasszal fordulhat a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. Ezek elérhetőségeit itt találhatók: http://jarasinfo.gov.hu.

XII. Egyéb rendelkezések

 1. A Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében a Üzemeltető weboldala (http://www.gyor.cyberjump.hu), mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek minősül, így ezen weboldal, valamint az azon elhelyezett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. Tilos a weboldal külső megjelenésének, mint számítógépes grafikával létrehozott képzőművészeti alkotásnak, a weboldal szoftverének, szövegeinek és szabályzatoknak az Üzemeltető írásbeli engedélye nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni az Üzemeltető írásos hozzájárulását követően a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Üzemeltető.
 2. Jelen ÁSZF hatályos szövege az Üzemeltető honlapján (https://www.gyor.cyberjump.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek) érhető el és tölthető le. Üzemeltető recepcióján megtekinthető az ÁSZF mindenkor hatályos kifüggesztett példánya.
 3. A jelen ÁSZF által nem szabályozott kérdésekben a Ptk., a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény valamint egyéb vonatkozó jogszabályok rendelkezései irányadók.

 

Hatályos: Győr, 2023. július